Sobre nosaltres

La Tradillibreria és una proposta de llibreria de fons, especialitzada amb la cultura Tradicional.

La nostra proposta intenta oferir i fer més accessibles els llibres que fomenten, estudien o simplement es relacionen amb la cultura tradicional.

Aquests llibres són difícils de trobar tant en biblioteques com en llibreries generalistes (tant per la seva especialització, com pel fet que en moltes ocasions són apostes particulars o molt locals).

La nostra proposta no es limita sols a la venda dels llibres, sinó que també potenciem accions de difusió, assessorem i intentem fer més accessibles els nostres llibres a un públic general que té interés amb la cultura tradicional.

I és que la Tradillibreria ha crescut els últims anys amb el suport sobretot d'aficionats, de gent que s'apropa per primer cop a la cultura tradicional, o persones amb un interés concret. I amb ells, al igual que amb els estudiosos i professionals del folklore els hi volem agraïr la nostra forma d'anar creixent.

També voldríem agraïr el seu recolçament a la Tradite.cat (ed Medol)  que ens ha ensenyat com fer les coses i a l'Associació Cultural Joan Amades per la seva paciència i bona predisposició.

 

Seguiu on anem a   https://www.facebook.com/tradillibreria 

Properes Fires.

2018
  • 21 de Gener Fira Diatònica (Arenys de Mar)
  • 25 al 28 de gener Som Cultura a Barcelona
  • 4 de febrer Festa dels Traginers - Balsareny
  • 4 de febrer Fira de la Candelera (Perafita)
  • 10 de març Ripoll Gegants Girona
  • 7 d'abril - Igualada Eixercolant
  • 22 al 23 de setembre - Tarragona
  • 4 al 7 d'octubre - Fira Mediterrània de Manresa

I sempre ens podeu seguir al Facebook

 

www.facebook.com/tradillibreria

Benvingut

El projecte de la Tradillibreria ofereix llibres de cultura tradicional i popular des de fa més de 10 anys.

10 anys dedicats a promocionar llibres que abordin la cultura Tradicional des de diferents opcions, amb un camí on hem conegut i ens han ajudat gent com l'Associació Cultural Joan Amades, Traditecat, Edicions el Mèdol, Diables de l'Espluga, Bruel, Altafulla... a Tots ells moltes gràcies pel suport que cada dia ens doneu.

L'any 2015 hem estrenat aquesta nova web on ja tenim més de 600 títols.

Per totes les explicacions extres sobre els llibres, assessorament en alguna temàtica,algun llibre que encara tinguem a la web no dubteu a comunicar-nos-ho llibres@tradillibreria.com