Calendari de l’Ermita dels Pirineus 2020

Edicions Morera

4,20

En estoc

ISBN: 9772444097007 Categoria:
Comparteix-ho!

Descripció

El Calendari de l’Ermità és un almanac tradicional que surt a la venda cada any a principis del mes d’octubre amb una sèrie d’informacions relatives a l’astronomia, l’agricultura i la cultura popular, tradicional, festiva i religiosa, amb moltes dades tabulades i de fàcil consulta.
Concretament, els principals continguts del calendari són les informacions astronòmiques, el santoral català i una exhaustiva guia de fires, mercats i festes majors que es celebren arreu de Catalunya durant tot l’any.
Tanmateix, el calendari recull el coneixement i la tradició de la pagesia catalana a través de dos calendaris dedicats al cultiu de l’hort i el jardí: el calendari de sembres i plantacions, que inclou tota una sèrie de recomanacions mensuals per al cultiu de l’hort i el jardí, incloses les herbes remeieres. I com a novetat de l’edició 2018, el calendari estacional de fruites i verdures, que indica els productes propis de cada estació de l’any.
Des de 2017, el Calendari de l’Ermità també inclou el Calendari dels nens i les nenes, un desplegable pensat pels més petits on trobaran assenyalades les principals festes i tradicions que es celebren al llarg de l’any a Catalunya, així com tota una sèrie de recomanacions i suggeriments per gaudir del camp i conèixer la natura.
Aquests continguts van acompanyats per diferents articles de caràcter divulgatiu sobre temes de ciència i astronomia i de cultura popular i tradicional. (de la web del calendari de l’ermità)

Informació addicional

Editorial