Jaume Vilà

Mètode bàsic per a l’estudi de la tenora

Dinsic

28,00

Vull reservar el llibre per quan estigui disponible

ISBN: 9788416623297 Categoria:
Comparteix-ho!

Descripció

“L’oficialització dels estudis dels instruments catalans de la cobla es va fer efectiva l’any 1990 dintre de la Reglamentació general dels conservatoris de música (Decret 2618/1966), vigent en aquell moment. El 1992 es promulgà la nova Llei orgànica general del sistema educatiu (la LOGSE), i més tard, l’any 2006, l’anomenada Llei orgànica d’educació (la LOE), vigent actualment.
El “Métode bàsic per a l’estudi de la tenora” planteja l’aprenentatge de la tenora amb mentalitat oberta a la nova realitat acadèmica. La primera part es basa en estudis i exercicis en les tonalitats major i menor, incloses escales cromàtiques, de tons, arpegis de 7ª disminuïda i de 7ª de dominant. Però aquest mètode no solament és això. A més d’instruccions sobre el domini tècnic de l’instrument, s’hi inclouen qüestions teòriques, algunes de molt bàsiques, que pretenen complementar i/o formar el criteri de l’alumne.
Aquest treball pot satisfer les necessitats de l’autodidacte, però també les de l’aprenentatge assistit, ja que a l’hora d’aprendre és molt valuosa la figura del professor, que amb la seva experiència pot tutelar l’aprenentatge amb coneixement de causa. El mètode aporta continguts de grau elemental i també s’endinsa dintre del grau mitjà. No obstant això, seran necessaris altres materials que completin aquesta etapa i, òbviament, satisfacin les necessitats del grau superior.”(font de l’editorial)

Informació addicional

Autor/a

Editorial