Fundació Institut Català de la Cuina

Corpus de la cuina catalana

Columna / 2006

35,00

Esgotat

Vull reservar el llibre per quan estigui disponible

ISBN: 9788466407724 Categoria:
Comparteix-ho!

Descripció

Corpus de la cuina catalana és la bíblia de la cuina catalana tradicional, el receptari més complet que mai s’ha fet de la nostra gastronomia. És un llibre que neix amb la intenció d’esdevenir el gran clàssic de la cuina catalana. Es tracta de l’inventari del patrimoni popular gastronòmic català, una eina pràctica per a tots aquells que vulguin conèixer i continuar fent els plats tradicionals.

Hi trobareu més de 900 receptes entre entrants, primers plats, segons plats i postres; tots aquells que un extens equip de col·laboradors creat per l’Institut Català de la Cuina considera el cànon de la nostra cuina. Els plats estan ordenats alfabèticament -per tal que sigui molt fàcil trobar-los- i explicats amb precisió. Aquest immens treball, fet amb la participació dels cuiners de més de 400 restaurants, està avalat per 5 anys de recerca col·lectiva per totes les comarques. Un llibre imprescindible a totes les cuines de Catalunya.

La Fundació Institut Català de la Cuina (FICC) és una associació privada sense ànim de lucre que agrupa professionals de la restauració, des de tres estrelles fins a petits restaurants familiars, amb interessos, necessitats i preocupacions comuns, per tal de gestionar i comercialitzar un mateix o similar producte turisticogastronòmic. L’Institut s’ha convertit, des de la seva fundació l’any 1994, en una eina per a la defensa conjunta de la diversitat i la riquesa dels productes que caracteritzen la cuina dels diversos llocs i territoris que configuren els Països Catalans. Actualment, formen l’Institut Català de la Cuina més de 150 establiments de Catalunya i Andorra, amb l’objectiu d’investigar, aprofundir i divulgar la gastronomia catalano-mediterrània.

Informació addicional

Any

2006

Autor/a

Editorial