Sobre nosaltres

23è PREMI JOAN AMADES 2023 – PREMI BEST 2019

La Tradillibreria és una proposta de llibreria de fons, especialitzada amb la cultura Tradicional.

La nostra proposta intenta oferir i fer més accessibles els llibres que fomenten, estudien o simplement es relacionen amb la cultura tradicional.

Aquests llibres són difícils de trobar tant en biblioteques com en llibreries generalistes (tant per la seva especialització, com pel fet que en moltes ocasions són apostes particulars o molt locals).

La nostra proposta no es limita sols a la venda dels llibres, sinó que també potenciem accions de difusió, assessorem i intentem fer més accessibles els nostres llibres a un públic general que té interés amb la cultura tradicional.

I és que la Tradillibreria ha crescut els últims anys amb el suport sobretot d’aficionats, de gent que s’apropa per primer cop a la cultura tradicional, o persones amb un interés concret. I amb ells, al igual que amb els estudiosos i professionals del folklore els hi volem agraïr la nostra forma d’anar creixent.

També voldríem agraïr el seu recolçament a la Tradite.cat (ed Medol)  que ens ha ensenyat com fer les coses i a l’Associació Cultural Joan Amades per la seva paciència i bona predisposició.

Seguiu on anem a https://www.facebook.com/tradillibreria o a instagram @tradillibreria

Comparteix-ho!