Publicat el

Tardor de festes i fires

Publicat el

Tot i la situació actual, moltes festes han decidit adaptar i no anul.lar les activitats.

Per aquesta raó la Tradillibreria no serà present a totes les activitats i fires del 2019, però l’agenda comença a ser força interessant, Santa Tecla, Eixercolant….

Ens seguim veient

Comparteix-ho!
Publicat el

Premi Best 2019 per la Tradillibreria

Publicat el

Els premiats del 2019

Qualitat i trajectòria. Aquestes són les dues paraules que ha tingut al cap el jurat del Festivitas Bestiarum —compost per diferents persones vinculades amb el món de la cultura popular— a l’hora de seleccionar les persones i entitats guanyadores dels Premis BEST 2019. Per un cantó, en la categoria de premis a la societat, s’han premiat les trajectòries del folklorista Jan Grau, de l’empresa Tradillibreria i del portal d’informació festes.org. A la vegada també se li ha volgut entregar un guardó a la Cooperativa Coopgròs pel projecte inclusiu Treu la teva bèstia, una iniciativa que promou la creació de figures de bestiari entre els joves.”

https://www.festivitasbestiarum.cat/2019/11/jan-grau-la-tradillibreria-festes-org-i-el-projecte-de-la-cooperativa-coopgros-premiats-al-festivitas-bestiarum/

Comparteix-ho!
Publicat el

Sant Jordi’16

Publicat el

Un any més podem dir que hem gaudit de la festa de Sant Jordi, on com sempre ens heu agraït la tria de llibres, la nostra feina de selecció i recerca… però com sempre unes ratlles d’agraïment a vosaltres que ens heu acompanyat en aquesta diada.

Comparteix-ho!
Publicat el

Som Cultura Popular a Barcelona

Publicat el

Hi han propostes arriscades que val la pena que és tinguin en compte.

Durant el 2016, n’apareix una nova el Som Cultura Popular (Barcelona del 21 al 24 de gener).

Un espai on hi haurà formació, trobades, demostracions, presentacions i una mostra de llibres de cultura tradicional.

Es presenta com un aparador molt interessant de la Cultura Tradicional… Nosaltres hi serem i esperem que sigui tant interessant com és presenta.

https://culturapopular.bcn.cat/ca/somculturapopular

Comparteix-ho!
Publicat el

Fira del llibre d’Organyà

Publicat el

Fa dos anys que ens conviden a la fira del llibre d’Organyà (que ja en té 19 d’anys), i cada any que hi hem anat en tornem més i més agraïts.

No és només els espais de la fira que tenen un encant per si sols, sinó l’atenció de la gent, el contacte humà, cada cop que algú passa i ens felicita per la selecció de llibres, l’intercanvi de llibres amb la resta d’editors…

Des d’aquestes ratlles simplement gràcies per organitzar una fira com aquesta.

https://forum.ad/2015/09/06/organya-somple-dautors-editors-i-lectors-amb-motiu-de-la-fira-del-llibre-del-pirineu/

Comparteix-ho!