Publicat el

Premi Best 2019 per la Tradillibreria

Publicat el

Els premiats del 2019

Qualitat i trajectòria. Aquestes són les dues paraules que ha tingut al cap el jurat del Festivitas Bestiarum —compost per diferents persones vinculades amb el món de la cultura popular— a l’hora de seleccionar les persones i entitats guanyadores dels Premis BEST 2019. Per un cantó, en la categoria de premis a la societat, s’han premiat les trajectòries del folklorista Jan Grau, de l’empresa Tradillibreria i del portal d’informació festes.org. A la vegada també se li ha volgut entregar un guardó a la Cooperativa Coopgròs pel projecte inclusiu Treu la teva bèstia, una iniciativa que promou la creació de figures de bestiari entre els joves.”

https://www.festivitasbestiarum.cat/2019/11/jan-grau-la-tradillibreria-festes-org-i-el-projecte-de-la-cooperativa-coopgros-premiats-al-festivitas-bestiarum/

Comparteix-ho!
Publicat el

Sant Jordi’16

Publicat el

Un any més podem dir que hem gaudit de la festa de Sant Jordi, on com sempre ens heu agraït la tria de llibres, la nostra feina de selecció i recerca… però com sempre unes ratlles d’agraïment a vosaltres que ens heu acompanyat en aquesta diada.

Comparteix-ho!
Publicat el

Com utilitzar el carnet de Cavall Fort

Publicat el

Si teniu el carnet de Cavall Fort i voleu aprofitar dels avantatges que us oferim cal que ens feu la comanda dels llibres per via e-mail a llibres@tradillibreria.com, o si preferiu fer-ho per la web un cop ompliu el cistell de la compra i quan feu els tramits per pagar opteu pel pagament per transferència i recollida a la botiga. (no opteu per Paypal i enviament ja que aleshores el sistema no ens permetrà aplicar els descontes).

Sobretot no oblideu de anotar-nos en Núm. de Subscriptor per saber que teniu el carnet del Cavall Fort en l’apartat de comentaris.

Comparteix-ho!