Els Números canten

Boileau

15,00

Vull reservar el llibre per quan estigui disponible

ISBN: 9788417199074 Categoria:
Comparteix-ho!

Descripció

“Els números canten és un recull de cançons i cantarelles amb contingut de numeració i és també una eina didàctica per treballar el nombre en totes les seves dimensions. Totes les cançons es poden escoltar a través d’audios online.”
“Les cançons i els jocs musicals són joies didàctiques que mai han de faltar a les nostres aules, però si a més a més, disposem d’un recull com aquest, ben organitzat des del contingut matemàtic, obtenim un petit tresor, amb una gran diversitat de possibles aplicacions, que només de fullejar-lo em dispara la creativitat” (Mequè Edo)
“Aquesta col.lecció de cançons és una col.laboració meravellosa entre una matemàtica i professora de matemàtiques (Maria Bras-Amorós) i un cantant per a públic infantil (Toni Giménez)… Poques col.leccions de cançons reflecteixen els diferents usos dels nombres en la vida real tal com ho fa aquesta col.lecció ” (Karen C. Fuson).
Un interesant cançoner, molt recomanable pel recull de cantarelles i cançons infantils, però també per a tots aquells educadors i educadores que opineu qu és pot cantar fora de l’hora de classe de música.
Tot el cançoner va precedit d’una introducció teòrica que ens ajudarà a entendre la importància de la relació de les matemàtiques i les cançons infantils. Tot seguit trobareu les 65 tonades ordenades amb criteri matemàtics amb la seva partitura i els acords per acompanyar-les

Informació addicional

Editorial