Fins Aquí hem arribat

Edicions Morera

8,00

En estoc

ISBN: AD3596 Categoria:
Comparteix-ho!

Descripció

FINS AQUÍ HEM ARRIBAT, sisè títol de la Col·lecció l’Ermità, és un llibre que ens descobreix els costums, les creences, els rituals, les llegendes, les parèmies, els oficis…, com la mort forma part inexorable de la nostra cultura des de l’inici dels temps. Un tema del què no se’n parla gaire, tot i que hi ha molt a dir.
És partint d’aquesta idea que FINS AQUÍ HEM ARRIBAT es presenta com un llibre original, valent, curiós i, fins i tot, divertit, que ens parla sense manies de què fem i com celebrem l’últim adéu. Els seus autors, Amadeu CarbóJordi Cubillos, grans coneixedors de la cultura d’arrel tradicional, ens faran veure l’empremta profunda que la mort i tot allò que l’envolta ha deixat en la nostra societat en tots els aspectes: costums, expressions populars, patrimoni artístic i cultural, etc. També expliquen els canvis provocats per la globalització i laïcització de la societat actual, que han fet aparèixer noves pràctiques culturals com el necroturisme o han implantat amb força noves celebracions com Halloween.
Amb un peculiar pròleg del popular senyor Marcel·lí Virgili, segons diu ell, «especialista en la matèria», FINS AQUÍ HEM ARRIBAT ens parla de rituals i de celebracions, de dites i d’acudits, de danses i de representacions i, és clar, de cementiris, de funerals, d’esqueles i d’epitafis. Però que ningú no s’espanti… Tots els textos estan escrits en un to amable divulgatiu, plens de curiositats i històries singulars i acompanyats per una acurada selecció d’imatges i il·lustracions, que ens faran més atractiva la lectura

Informació addicional

Editorial