Antoni Mas

Històries de Músics

editorial Gavarres

20,00

En estoc

ISBN: 9788494993367 Categoria:
Comparteix-ho!

Descripció

2a Edició

“El llibre Històries de Músics d’Antoni Mas és el primer llibre de la col·lecció El caliu de la memòria que edita l’Editorial Gavarres. El músic i compositor Antoni Mas (Caldes de Malavella, 1945) ens obsequia amb un trepidant i divertit enfilall de 60 històries de músics que ell ha viscut personalment o que ha sentit explicar als companys amb qui ha compartit escenari, taula, habitació o autocar durant els gairebé seixanta anys de la seva vida professional.”
” Aques és un llibre que no només atraparà els que s’han dedicat o es dediquen a l’ofici de músic, sinó que també té molt d’interès per al públic en general. Agradarà, especialment, als aficionats als balls, a les sardanes o als concerts, perquè veuran que els protagonistres d’aquestes històries són aquells músics que tant han seguit o admirat, o perquè les anècdotes que s’hi expliquen passen al seu poble o a la seva ciutat”.
Un llibre ple d’anècdotes i petites històries que ens porten a descobrir la sempre divertida i curiosa vida de l’ofici de músic, i que al cap i a la fi és la vida de tothom, ja que és part dels nostres aplecs, festes…

Informació addicional

Autor/a

Editorial