Iukaidi 1

Dinsic

10,40

Vull reservar el llibre per quan estigui disponible

ISBN: AD3973 Categoria:
Comparteix-ho!

Descripció

L’edició d’aquest primer volum de Iukaidí és la continuació del mateix projecte que ens va impulsar a reeditar Les Rondes de Cançons: tornar a posar a l’abast de tothom una sèrie de cançons que van començar a córrer, entre nosaltres, cap a finals dels seixanta i que ara encara estan en boca de molta gent que les canta, però que no en podia trobar ni la lletra, ni la música, ni els acords de guitarra, perquè els cançoners estaven exhaurits.
Aquest recull conté una sèrie de cançons que han esdevingut mítiques, des del mateix Iukaidí, que dóna nom al recull, fins al Vell pelegrí o No tardis Jack passant pel Si tu vas al cel i Tardoral i, encara, Oh Sari Marès i Perduts en la immensa mar blava.
Aquestes cançons tenen una màgia tan impressionant que, posades en el moment i el lloc adequats, poden arribar a despertar un cúmul de sentiments com una mena de focs d’artifici. I això, ara! Com fa deu, vint o trenta anys. Una cançó que t’ha emocionat alguna vegada tindrà per sempre més una relació especial amb tu, i tu amb ella perquè, sovint, en tornar-la a cantar tornes a reviure els mateixos sentiments de la primera vegada.
I ara, a cantar!
Per l’Equip Telstar
Jaume Arnella

Informació addicional

Editorial