Joan de la Creu Godoy

Les respostes a la música

Dinsic

20,80

En estoc

ISBN: 9790692104148 Categoria:
Comparteix-ho!

Descripció

Audicions i recursos didàctics sobre la sardana, la música per a cobla i la cançó popular

En aquest llibre hi trobareu propostes didàctiques i activitats a l’entorn de l’audició de sardanes i de música per a cobla, basades en cançons tradicionals.
Aquest material està dirigit a mestres, professors, educadors, monitors, pares i avis, i a tot aquell qui vulgui apropar-se i entrar en el món de la sardana i la música per a cobla, d’una forma lúdica i enriquidora.
La present proposta ens ofereix una sèrie d’audicions comentades i analitzades d’obres escrites per a cobla basades en cançons populars, i al mateix temps ens aporta les partitures, anàlisis i recursos per a treballar les cançons que se’n desprenen. Finalment, ens dóna suggeriments i materials per a fer diversos treballs, tant gràfics, com de moviment que ens ajudaran a completar aquesta tasca de reconeixement envers un gènere i una agrupació musical que, tot i ser de casa nostra i contemplada en el currículum escolar, és poc coneguda i treballada per molts.
Pensem que aquest material omple, d’una manera inestimable, un lloc buit en aquest tipus de treballs fets entorn de l’audició en general i la sardana i la música per a cobla en concret i pot ajudar a desenvolupar la seva didàctica.

Informació addicional

Autor/a

Editorial