Un estel sota el braç

Cep i la Nansa / 2020

15,00

En estoc

ISBN: 9788418522086 Categoria:
Comparteix-ho!

Descripció

Conte sobre l’origen de la cavalcada de les carteres reials del barri de Gràcia de Barcelona. Inclou el conte adaptat a la llengua de signes catalana i locutat i una guia pedagògica amb tres eixos transversals de la història: el paper de les dones, la diversitat i el consumisme.

Que els Reis d’Orient tenen un gran equip de persones treballant per tot el món és un secret que ja coneix tothom. En són un exemple les protagonistes d’aquesta història meravellosa: l’Ona, la Sitar i l’Estel de Foc, tres dones molt sàvies provinents de tres zones del món ben diferents, que cada 4 de gener surten en cavalcada per la Vila de Gràcia. Elles són les tres carteres reials i vetllen durant tot l’any que les nenes i els nens tinguin cura de la seva felicitat. L’Ona, la Sitar i l’Estel de Foc van néixer amb un estel sota el braç i no sabien el per què. Fins que un dia van ser cridades a la Trobada de la Il·lusió del Planeta dels Somnis. Les acompanyem?

molt recomanable no només per conèixer la cavalcada de les carteres, sinó com també treballar amb els infants la diversitat i el “portar-se bé” a través de l’alegria.

Informació addicional

Any

2020

Editorial