Canastrell

Denes

30,00

En estoc

ISBN: 9790692006831 Categoria:
Comparteix-ho!

Descripció

Recull de temes per a coral on hi trobarem Nadales, cançons en Vers, una havanera… que és el resultat de dos il-lustres Valencians.
Per un costat Matilde Salvador (Castelló de la Plana1918 – València 2007), reconeguda dins l’ambit musical per les seves composicions per a òpera, ballet i ha musicat versos de diversos autors.
Per un altre Jesús Huguet ( Onda 1944), reconegut escriptor i editor que ha possat lletra a aquestes músiques.
“A partir d’aquesta cançó creàrem nadales, epitalamis, cançons de bres, cançons, cantates, fins i tot una havanera sempre destinats a amics/amigues o familiars, perquè si en un principi la nostra afecció no ens deixava temps per xerrar extensament de coses que podien semblar professionals (almenys per Matilde) des del moment que descobrírem que escriure versos i musicar-los ens permetia un temps agradable i de relació profunda ens endinsàrem en una llavor que va enfortir l’amistat i admiració (almenys meua per la seua obra).
Eixa ha estat la gènesi, i la raó de les nostres composicions. Ara però, com Matilde volia també abans d’absentar-se, la seua publicació en format llibre pot servir per aquells que volen interpretar, o simplement conèixer, les nostres cançons.
Quan parlàvem d’aquest llibre, Matilde, sempre m’imposava el criteri de donar una xicoteta explicació de la raó per la que férem la composició. Seguint el seu manament i estant totalment d’acord amb la seua opinió faig una modesta explicació que almenys servirà pels que els agrada saber-ne la història de les accions dels qui més o menys encertadament intentem fer coses que poden fer més agradable el gris i trist món que ens ha pertocat viure.” (Jesús Huguet)

Informació addicional

Editorial