Amadeu Carbó i Martorell

Celebrem el Nadal

Edicions Morera

7,00

Vull reservar el llibre per quan estigui disponible

ISBN: 9788494447327 Categories: ,
Comparteix-ho!

Descripció

Quan, com i perqué de la festa més gran

“el tió, la carassa, les estrenes, l’àpat de Nadal, els Reis i els patges, l’Home dels Nassos, els focs de Nadal, les Nadales… El Cicle de Nadal és un dels períodes festius amb més complexitat del nostre calendari. Dins d’aquest cicle s’interrelacionen manifestacions de diferents procedències i èpoques, algunes de molt reculades.

Sota el títol de DESCOBRIM EL NADAL (…) l’autor vol incidir i donar resposta a aquelles qüestions que sobre el Nadal ens hem preguntat més d’una vegada i sobretot vol ser una eina divulgativa. ”

Un petit llibret de 75 pàgines, amb l’estil acurat de l’editor de l’Ermità. Hi trobarem uns textos molt entenedors que de forma molt divulgativa posen en valor el cicle del Nadal, des del Bisbetó fins la Candelera.

Un llibre imprescindible per a persones que s’inicien en el coneixement de la cultura tradicional, que volen treballar bé les festes de Nadal tant amb infants com amb el seu entorn. I un llibre que farà les delícies dels més entesos al descobrir algunes perles i pels seus gravats.

Informació addicional

Autor/a

Editorial