VVAA

Jotes i cançons de les Terres de l’Ebre

Dinsic

35,00

En estoc

ISBN: 9788416623358 Categoria:
Comparteix-ho!

Descripció

Calaix de solfa n. 19
“Les entitats musicals i les seves bandes de música tenen la base en el món associatiu, no lucratiu i en l’amateurisme. Això ha fet que hagin estat i siguin, entitats fonamentals en la vertebració social, difusió cultural i espai educatiu obert a tothom del nostre territori.
A cadascun dels pobles de les Terres de l’Ebre on s’ha creat una banda de música, tot i que aquesta és la part més visible de portes enfora, trobarem sempre els altres dos vèrtexs del triangle: l’escola de música, el col•lectiu de socis i la societat civil, que hi donen tot el seu suport.
Per totes aquestes raons, i per moltes d’altres, va ésser una gran alegria treballar en aquest projecte d’editar, publicar i posar a disposició de tot el món cultural, especialment de les bandes de música, aquest llibre que recull una de les peces més significativa de cada una de les comarques que configuren les Terres de l’Ebre: Jota foguejada de Benissanet, La dansada de Vilalba dels Arcs, La perla preciosa i Lo carrilet de la Cava.”
Un llibre interessant per les partitures per instrument que hi trobareu de les diferents jotes i a més per la explicació d’aquest genere musical tradicional, de les seve vinculacions en la dansa….

Informació addicional

Autor/a

Editorial