Joan Olivares - Josep Vicent Frechina

Pep Gimeno ‘Botifarra”

Bromera

19,95

Vull reservar el llibre per quan estigui disponible

ISBN: 9788490266519 Categories: ,
Comparteix-ho!

Descripció

El Cant de la Terra
“Pep Gimeno Botifarra ha protagonitzat un fenomen popular insòlit per les dimensions de la seua incidència social i per la transversalitat del seu abast: pocs artistes valencians contemporanis poden presumir d’haver suscitat un reconeixement tan ampli. Botifarra ha sabut transmetre una herència cultural que s’estima en cos i ànima i projectar-la cap al futur.
 Aquest llibre-disc, escrit a dues mans, pretén acostar-se al fenomen aprofundint en la fascinant personalitat del cantador xativí. Primer, gràcies a la conversa mantinguda amb l’escriptor Joan Olivares, que ens ofereix un autèntic retrat literari de l’artista. A continuació, el crític Josep Vicent Frechina analitza a fons la seua producció musical. L’obra és un magnífic regal per als seguidors de Botifarra, ja que conté, a banda de les seues interpretacions més conegudes, quatre peces inèdites enregistrades per a l’ocasió en el CD que acompanya el llibre.”
No en tenim gaires de llibres que ens apropin a les figures i la importància que tenen els cantadors i músics actuals, és per això, que aquest llibre espero que tingui el reconeixement que es mereix tot apropant-lo a el “Botifarra” i la seva música

Informació addicional

Autor/a

Editorial