Toc d’Inici – Ministrils del Camí Ral

CAT / 2022

15,00

Vull reservar el llibre per quan estigui disponible

Comparteix-ho!

Descripció

“La publicació Toc d’Inici. Ministrils del Camí Ral és un recull de partitures generals que interpreta la formació Els Ministrils del Camí Ral durant el Toc d’Inici, que és el tret de sortida de la Festa Major de Barcelona, La Mercè. El llibre vol celebrar i posar de relleu el paper clau d’Els Ministrils del Camí Ral, l’acte al que acompanya i el que representa pel sector de la Cultura Popular de Barcelona. A més, és un reconeixement al llegat i la tasca realitzada per Jordi Fàbregas durant tots aquests anys al capdavant d’aquesta formació (1993-2020). Per últim, amb aquesta publicació es volen plasmar en paper les versions vàlides de les músiques, algunes de les quals han sofert petites modificacions degudament consensuades entre intèrprets i compositors. Bona part del repertori són les partitures originals, així com també recull les aportacions realitzades sota encàrrec fins a l’actualitat.
El llibre s’ha publicat amb el segell CAT Edicions i s’ha dut a terme gràcies a les complicitats entre l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut de Cultura de Barcelona ICUB, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, La Casa dels Entremesos i el Centre Artesà Tradicionàrius.”

En aquest nou llibre de partitures trobareu tots els temes del Toc d’Inici de la Mercé de Barcelona, harominitzats per tots els instruments que hi toquen dins la formació dels Ministrils del Camí Ral.

“Els Ministrils del Camí Ral són una agrupació formada per una trentena de músics amb instruments tradicionals com la gralla, la tarota, el flabiol, el sac de gemecs, el fiscorn, la tuba, la caixa i el tabal, que es reuneix exclusivament el mes de setembre per representar el Toc d’Inici,”.

Si voleu saber-ne més podeu visitar:  https://jordifabregas.tradicionarius.cat/inici/ministrils-del-cam%C3%AD-ral

 

Informació addicional

Any

2022

Editorial