Enric Montsant

Mètode per a Gralla

Dinsic

17,20

En estoc

ISBN: 9790692109204 Categoria:
Comparteix-ho!

Descripció

“L’ Eduard Casals va ser el meu primer mestre de gralla. La meva primera gralla va ser construida per en Xavier Orriols, i el meu primer mètode va ser el Mètode de gralla de la Francesca Roig i en Jaume Arnella. Quants aprenents de gralla hem utilitzat aquest mètode !!!
Recordo que a les primeres trobades de gegants que es feien pel Vallès, de deu parelles de gegants que hi pogués haver, només dues portaven colla de grallers. D’això en fa quasi 25 anys.
Per sort, avui dia i gràcies a aquestes i altres persones, els alumnes que volen estudiar un instrument tradicional: flabiol, sac de gemecs, viola de roda, acordió, gralla, . . . , encara tenen més possibilitats.
Aquest mètode que teniu a les vostres mans és fruit del treball que han realitzat moltes persones per donar a conèixer els nostres instruments, el nostre repertori i en definitiva el nostre patrimoni cultural.
Mireu-vos-el, llegiu-lo, però no us oblideu de tenir un mestre al vostre costat.” (de la presentació que fa del llibre el propi Enric Montsantt)
Un interessant mètode autodidacta de gralla, on trobareu consells per a treballar les inxes, l’instrument, partitures amb temes adaptats, consells de com tocar….

Informació addicional

Autor/a

Editorial